BlogFileriIzgladite bore, vratite licu sjaj, koži tonus i mladolik izgled...

Kako to postići, a pritom izbjeći agresivne tehnike rješavanja bora koje zahtijevaju kirurške zahvate. Injekcije hijaluronske kiseline spadaju u nekirurške metode pomlađivanja kojima pribjegava sve veći broj onih koji žele što prirodniju, a opet učinkovitu i sigurnu korekciju bora na licu i vratu. Hijaluronski fileri omogućuju da se u znatnoj mjeri poboljša  izgled lica, vrati volumen, dobije efekt liftinga, smanje bore, te pritom zadrži prirodnost, a izbjegne ukočenost lica kakvu ostavlja botox. Upravo je u tome, prema mišljenju mnogih, najveća vrijednost hijaluronskih filera u odnosu na ostale slične metode, što zadržava prirodan izgled.

Implantology05Dentalni implantat je umjetni, titanski korijen zuba umetnut u čeljust kako bi držao krunicu ili most. Implantati su idealan izbor za ljude dobrog općeg zdravlja koji su izgubili jedan ili više zuba zbog parodontitisa, traume ili nekog drugog razloga. U odgovarajućim uvjetima, poput pažljivog zahvata umetanja impantata i odlične higijene usne šupljine, implantati mogu trajati cijeli život.

blog2Periodontitis je ozbiljna upala desni koja uništava mekana tkiva i kosti koje podupiru vaše zube. Periodontitis može uzrokovati gubitak zubi ili još gore, povećan rizik srčanog udara, moždani udar ili ostale ozbiljne probleme sa zdravljem.

blog1bOralno zdravlje je sastavni dio općeg zdravlja i važan čimbenik ukupne kvalitete života. Samo zdrava usna šupljina omogućuje prehranu, govor i socijalni kontakt bez ikakvih teškoća. Oboljenja usta i zuba, karijes (zubni kvar) i bolesti potpornog aparata zuba važni su za individualno zdravlje, ali i zdravlje društva u cjelini i imaju javnozdravstveni značaj.

Stojanović Hindić

AESTHETIC AND IMPLANT DENTISTRY

Horvaćanska cesta 26

10000 Zagreb, HR

tel: +385 (1) 48 40 435

info@drhindic.com

FACEBOOK INSTAGRAM

Ordinacija dentalne medicine - dentalni studio Stojanović Hindić oslonjena na dugogodišnju tradiciju i znanje, pruža najmodernije usluge iz cjelokupne dentalne medicine.

Od opće i konzervativne dentalne medicine, preko restorativno-protetskih, do najsofisticiranjih protokola i usluga iz domene estetske dentalne medicine, ortodoncije i implantologije, tim ordinacije Stojanović Hindić će opravdati Vaše povjerenje i na najbolji mogući način realizirati Vaše potrebe i zahtjeve.

Neka Vaš osmijeh promijeni svijet!

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2017-2019 Stojanović Hindić | ALL RIGHTS RESERVED

designer17