TretmanFilerimaInjekcije hijaluronske kiseline spadaju u nekirurške metode pomlađivanja kojima pribjegava sve veći broj onih koji žele što prirodniju a opet učinkovitu i sigurnu korekciju bora na licu i vratu. Hijaluronski fileri omogućuju poboljšanje izgleda lica, vraćanje volumena, efekt liftinga, smanjenje bora. Pritom se zadržava prirodnost a izbjegava ukočenost lica kakvu ostavlja botox.

Hijaluronsku kiselinu koža dobro podnosi jer je ona njezin sastavni dio.To je prirodna molekula koja je odgovorna za volumen i oblik kože. Starenjem stanice kože gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline zbog čega koža gubi vlažnost i  čvrstoću te se javljaju bore. Hijaluronska kiselina je bezbojni gel koji se veže za molekule vode u koži što rezultira bubrenjem kože i smanjenjem bora. U tijelo se ne unosi nikakvo strano tijelo, već prirodni građevni sastojak kože. Punila na bazi hijaluronske kiseline nakon što se uklone iz organizma potiču razvoj novog vezivnog tkiva, što dodatno poboljšava rezultat i time njihov efekt traje duže.

Ispunjavanje bora hijaluronom

Ispunjavanje bora hijaluronom je gotovo bezbolno. Prije tretmana na željena mjesta aplicira se krema koja sadrži lokalni anestetik. U slučaju ispunjavanja bora oko ustiju, vrlo često se primjenjuje lokalna anestezija u obliku injekcije. Tretman se može vršiti u bilo koje doba godine a nakon tretmana savjetuje se samo sljedećih par dana izbjegavanje sunčanja i nanošenje kreme prema savjetu liječnika.

Hijaluronski fileri su namijenjeni za tretiranje svih zona lica. Njihovim injiciranjem u kožu ne postiže se samo popunjavanje bora i vraćanje izgubljenog volumena već i rehidracija kože. Dovodi i do regeneracije kolagena, kao i do stvaranja novog. Tretiranjem određenih područja lica posebnim tehnikama postiže se zapravo učinak liftinga lica. Hijaluronskim filerom se može tretirati cjelokupno područje oko očiju, čelo, obrazi, usne i  korigira se kontura donjeg dijela lica.

Stojanović Hindić

AESTHETIC AND IMPLANT DENTISTRY

Horvaćanska cesta 26

10000 Zagreb, HR

tel: +385 (1) 48 40 435

info@drhindic.com

FACEBOOK INSTAGRAM

Ordinacija dentalne medicine - dentalni studio Stojanović Hindić oslonjena na dugogodišnju tradiciju i znanje, pruža najmodernije usluge iz cjelokupne dentalne medicine.

Od opće i konzervativne dentalne medicine, preko restorativno-protetskih, do najsofisticiranjih protokola i usluga iz domene estetske dentalne medicine, ortodoncije i implantologije, tim ordinacije Stojanović Hindić će opravdati Vaše povjerenje i na najbolji mogući način realizirati Vaše potrebe i zahtjeve.

Neka Vaš osmijeh promijeni svijet!

KONTAKTIRAJTE NAS

© 2017-2019 Stojanović Hindić | ALL RIGHTS RESERVED

designer17